Horseflex

HorseflexSportfriezen.nl wordt gesponsord door Horseflex in de vorm van supplementen. Wij zijn hier erg blij mee omdat onze paarden ondersteund worden met mooie producten en er daardoor goed uitzien en nog beter kunnen presteren.

HorseFlex staat voor kwaliteit, er wordt niet beknibbeld op grondstoffen van de producten. Alleen het beste is goed genoeg, zo heeft Horseflex bijvoorbeeld bij de Vitamine-E bewust gekozen voor natuurlijke Vitamine-E i.p.v. de chemische variant. De opname is hierdoor veel beter dan bij vergelijkbare producten op de markt. Alle grondstoffen vindt u terug in humane producten, de producten worden dan ook gemaakt in een farmaceutisch gecertificeerd bedrijf wat voornamelijk humane producten fabriceert. Zoveel mogelijk wetenschappelijke onderzoeken zijn gebruikt bij opstellen van de formuleringen.

Geen enkel product van Horseflex bevat kunstmatige geur-, kleur- en of smaakstoffen. Dit zijn overbodige stoffen die niet bijdragen aan de kwaliteit van het product (bijvoorbeeld suikers). Al de producten van Horseflex bestaan uit 100% werkzame stoffen welke synergetisch werken.

Horseflex biedt verder een super snelle levering (één werkdag) en gratis paardensnoepjes bij bestellingen vanaf 50 euro. Daarnaast worden de producten gratis verzonden vanaf een bestelling van 79 euro. De prijzen van Horseflex liggen gemiddeld 15% lager dan de prijzen van concurrerende producten. U bent van harte welkom op de website van Horseflex!

Logo Horseflex
Horseflex heeft de volgende producten in het assortiment:
– Glucosamine-MSM
– Pure MSM
– Magnesiumcitraat
– Vitamine-E
– Biotine-MSM
– Fenegriek
– Curcuma met zwarte peper
– Vlozaad
– Duivelsklauw

Comments are closed.